Embedded Software Developer till Profoto – The Light Shaping Company!

Academic Work söker för Profotos räkning en mjukvaruutvecklare mot inbyggda system. På det stilrena kontoret i Sundbyberg, där svartvitt är det genomgående temat, väntar 90 härliga kollegor, varav hälften ingår i R&D. Stämningen på kontoret genomsyras av teamkänsla och framåtanda. Du kommer till ett vasst och engagerat mjukvaruteam på 6 personer som förväntas växa under år 2018.

Din roll blir att utveckla blixtar och fjärrkontroller samt tillhörande system. Arbetet sker i projektform och du kommer jobba tätt ihop med elektronikteamet i utvecklingsarbetet. Vi söker dig som vill lyfta produkterna till nya nivåer och vara med och bidra till företagets utveckling. Hos Profoto satsar man på sina medarbetare som får fortbilda sig genom regelbundna utbildningar och man uppmuntrar också medarbetarna att växa och ta nya roller.


Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Profotos önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till [Academic Work](mailto:sts02@academicwork.se).

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Profoto. Deras intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Sök här --- 👉 AMS.SE