Fotograf till produktbilder

Verksamhetsbeskrivning
Vi på Zoovillage har omsorgsfullt valt ut våra varumärken ända sedan starten 1998. Visionen har alltid varit att erbjuda det bästa urvalet av klassiska och moderna kläder av hög kvalitet från internationella och nordiska varumärken. Vår e-handelsbutik riktar sig till män och kvinnor, killar och tjejer, i Sverige och till hela Norden. Sortimentet speglar sig av dagens aktuella mode och trender. Idag har vi ett handplockat urval av kläder, skor och accessoarer från över 100 olika varumärken – samarbeten som vi är stolta återförsäljare av online.

Arbetsuppgifter
Som fotograf på Zoovillage.com arbetar du med produktfotografering av kläder, skor och accessoarer. Det är ditt ansvar att fotografera produkten på ett så trovärdigt sätt som möjligt och dess egenskaper. Alla kläder fotas på modell, så du är van vid att arbeta med människor och ge instruktioner. Du är självgående i ditt arbete och är noggrann med att fotografera produkterna enligt de riktlinjer vi har för vardera kategorin gällande antal bilder, vinklar, bildbehandling, etc. Stöter du på ett problem tar du dig an utmaningen att lösa det och sedan bollar du resultatet med ditt team. Har du svårt att finna en lösning tar du hjälp av ditt team.


Vi söker dig som är flexibel i frågan om mycket arbete under högsäsonger (heltid) och mindre arbete under lågsäsonger (deltid 1-2 dagar veckan). Högsäsongerna är augusti-oktober och januari-mars, det vill säga när de nya kollektionerna levereras till Zoovillage.

Du är inte arbetsskygg utan ser till att arbeta effektivt och strukturerat på dagarna för att hinna med produktionen av produktbilder. I ditt jobb ingår delvis fotografering av material till företagets sajt och sociala medier. Detta i samarbete med företagets produktadministratör.

Din arbetsplats är på Zoovillage huvudkontor och lager som ligger centralt i Stockholm. På din arbetsplats finns fotostudio och den arbetsutrustning du behöver. Förslagsvis att du arbetar med din egen kamera.

Utbildning/Erfarenhet
– Du har tidigare arbetserfarenhet som fotograf
– Du har erfarenhet av produktfotografering i studio
– Du har god erfarenhet av att arbeta i en fotostudio
– Du är van vid att ge instruktioner till modeller
– Du är van att arbeta med bildbehandling i Photoshop och Lightroom
– Vi ser gärna att du har ett intresse för kläder och varumärken

Egenskaper:
– Självständig i ditt arbete
– Noggrann
– Problemlösare
– Du gillar att ha eget ansvar
– Effektiv och lyhörd i ditt arbete
– Samarbetsvillig med vårt team
– Du har ett öga för detaljer

Sök här --- 👉 AMS.SE