Teknisk dokumentatör med öga för grafisk design

Academic Work söker en teknisk dokumentatör till SafeLine som ska arbeta med att upprätta och underhålla produktmanualer enligt den grafiska profilen. Utöver det att du arbetar nära dina tre kollegor på avdelningen har du kontakt med både produktion och support för att få input på dokumenten.

SafeLine är ett stort, branschledande företag men du får ändå en känsla av ett mindre företag när du arbetar där. Med korta beslutsvägar och täta samarbeten mellan teamen känner du dig alltid som en självklar del av företagets utveckling. Med ljusa framtidsutsikter och stor potential till att växa har de också en spännande resa framför sig.


Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos SafeLine. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig tillsvidare.

Sök här --- 👉 AMS.SE