Idrottsfotograf/skolfotograf sökes

Arbetsuppgifterna består av att under perioden mitten av april till slutet av juni åka ut till inbokade fotbollsföreningar och fotografera spelarporträttbilder och lagbilder i utomhusmiljö/inomhusmiljö.
En del kringarbete tillkommer.
Arbetsplatsen är hela länet med omnejd.
Innan du tillträder din tjänst som fotograf på Express-Bild får du genomgå en enklare internutbildning (slutet av mars/början av april).
Arbetet innebär en hel del resor.
Det finns även möjlighet till förlängning av tjänsten över höstens skolfotograferingar under perioden mitten av augusti till slutet av oktober där arbetsuppgifterna består av att åka ut till inbokade skolor och fotografera elevporträttbilder och klassbilder.

Vi vill att du som söker har mycket goda fotokunskaper och har foto som ett av dina största intressen. Kanske arbetar du redan som fotograf eller har som målsättning att göra det. Tidigare arbete som skolfotograf och/eller idrottsfotograf är mycket meriterande. Utöver detta vill vi att du som söker är ansvarstagande och ordningsam. Det är också viktigt att du har en stor social kompetens och är serviceminded.


Då vi arbetar i ett högt tempo och har många bollar i luften samtidigt är det också viktigt att du är stresstålig och välorganiserad. Då merparten av ditt arbete sker med hjälp av datorn är en mycket god datorvana ett krav. Att du tycker om att arbeta med barn och ungdomar ser vi som en självklarhet.

Ett starkt önskemål är att du har tillgång till en egen professionell systemkamera med lämpligt objektiv samt blixt. Du har B körkort och tillgång till egen bil att kunna bruka i tjänsten mot milersättning. I de fall du övernattar på annan ort erhålles lagstadgat traktamente.

Du hanterar det svenska språket obehindrat i både tal och skrift.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Express-Bild AB är ett nordiskt skol- och idrottsfotoföretag med över 30 års erfarenhet av branschen.
Företaget fotograferar varje år ett mycket stort antal skolelever och idrottsutövare runt om i Sverige och övriga delar av norden.
Din arbetsplats kommer att vara olika idrottsplatser/skolor i din hemregion med omnejd.

Som medarbetare hos oss på Express-Bild kommer du att vara med om en spännande resa och du blir en viktig länk i vår kedja.

Vi på Express-Bild ser personalen som vår viktigaste resurs och är måna om att våra medarbetare skall trivas hos oss.
Vi är övertygade om att när våra medarbetare trivs blir vi mer lyckosamma som företag.

Sök här --- 👉 AMS.SE