Fotograf e-handel – Deltid

Arbetsuppgifterna består främst i att löpande fotografera nya produktserier vi tar in i vårt sortiment och komplettera gamla produktbilder efter önskemål från vårt ehandelsteam. Jobbet sker i ett högt tempo med mycket material som ska produceras per dag. Du jobbar tillsammans med vår andra fotograf som idag jobbar 50% som fotograf hos oss. Du är även med i det löpande arbetet med att skapa nytt fotomaterial och hur vi kan skapa nyskapande fotomaterial som tilltalar våra kunder.

Vi söker dig som är driven och ambitiös och som är villig att ge 110% då vi ser varje vecka som en ny utmaning hur vi ska ta oss vidare dit vi vill. Du ska jobba självständigt med ditt ansvarsområde för att göra vårt visuella innehåll så tilltalande som möjligt.


Relevanta kunskaper som vi värdesätter:
-Arbetat 1-2 år som fotograf
-Goda kunskaper inom film och redigering av rörlig bild då du även kommer producera produktfilmer

Personliga egenskaper
-Gillar att ta arbeta snabbt, ta initiativ och vara självgående
-Är strukturerad och analytisk

Vi är ett snabbväxande e-handelsbolag som idag är aktivt mot 6 marknader i Europa. Vi är fokuserad på fotoramar, posters & fotoalbum där vår vision är att vara ledande i Europa. Vi älskar tillväxt och strävar mot högt ställda mål där vår e-handel ska växa med minst 70% per år. Förutom e-handel driver vi även 10 fysiska butiker runtom i Sverige och Norge. Vårt huvudkontor finns i Gävle + filial i Göteborg. Läs mer om oss på www.bgafotobutik.se

Sök här --- 👉 AMS.SE