Fotograf / Filmare till MatHem.se

www.mathem.se – din matbutik på nätet.

Fotograf/Filmare till MatHem.se


Om MatHem.se

MatHem.se grundades 2006 och är idag Sveriges ledande e-handelsföretaget inom dagligvaruhandeln. Vi erbjuder matleverans hem till dörren den tid och dag kunden önskar, 7 dagar i veckan. MatHem.se kombinerar en komplett livsmedelsbutik på nätet med recept och abonnemang på färdiga matkassar. Vi finns i dag i Stockholm, Uppsala, Södertälje, Göteborg, Malmö, Lund och Helsingborg med omnejd. Idag arbetar ca 1200 glada och engagerade kollegor fördelat på de olika anläggningarna och kontoren i Sverige.

Mathem.se befinner sig nu i en expansiv fas och för rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter och möjligheten att påverka och bidra till vår fortsatta utveckling.

Om tjänsten

Som fotograf och filmare blir din huvudsakliga arbetsuppgift att driva MatHems utveckling inom marknadsföring och Content. Du kommer vara ansvarig för foto och rörlig bild samt planering, samordning och genomförande av olika projekt. Vidare kommer du även att driva idéarbetet kring kommande foto- och filmprojekt. I rollen ingår även ansvar för producering där du redigerar och publicerar bildmaterial i olika format för våra olika plattformar, både online och för print. Syftet med ditt arbete är att skapa inspirerande innehåll som ska användas på våra sajter och i vår marknadsföring för att stärka MatHems varumärke. Som fotograf och filmare jobbar du både på vår Brandavdelning och Contentavdelning och ansvarar för att fota och filma allt från maträtter till reklammaterial till alla våra plattformar både online och print. Där ingår MatHem.se och Tastline.com, magasin, bilagor, reklam och alla våra sociala kanaler.

Du rapporterar till ansvarig för Brand och kommer ha nära ett samarbete med vår Contentavdelning.

Kvalifikationer

• Eftergymnasial utbildning inom film/foto
• Minst 2 års erfarenhet av redaktionellt arbete med bild och film
• Goda kunskaper inom Adobe-program
• Goda kunskaper inom sociala medier ses som meriterande
• Kunskaper inom strategiskt bildarbete, användarcentrering och målgruppsanpassat innehåll är mycket meriterande
• Intresse och erfarenhet av mat och marknadsföring samt stylingstrategier för olika målgrupper, kanaler och syften
• Erfarenhet av kontakter med underleverantörer ses som meriterande

Vi ser gärna att du bifogar arbetsprover på foto och film varav en del bör vara recept eller matrelaterat.

Personliga egenskaper

För att lyckas i din roll ser vi att du är självständig och van att driva ditt eget arbete framåt. Vidare ser vi att du är noggrann med stort kvalitet och resultatfokus samt van att ta egna initiativ. Då Mathem är en organisation i ständig förändring ser vi att du är flexibel och vill lära dig nya saker i kombination där ditt tålamod och uthållighet blir nyckeln till din framgång. Som person är du även pedagogisk och har lätt för att samarbeta med andra. Att du är positiv och bidrar till ett gott arbetsklimat ser vi som en självklarhet.

Övrig information

Plats: Karlaplan, Stockholm

Lön: Fast lön enligt överenskommelse

Omfattning: Deltid

Tillträde: Omgående

OBS! Ansökan endast via vårt jobbsökverktyg: www.mathem.se/om-mathem/jobba-pa-mathem

Sök här --- 👉 AMS.SE